Dubbel glas plaatsen

Schildersbedrijf Jan Schrik voor dubbel glas plaatsen

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter voor dubbel glas? Dan heeft u uw vakman gevonden in Schildersbedrijf Jan Schrik. Wij hebben vele jaren van ervaring en kennis en wij plaatsen het glas secuur en vakkundig. Wij kunnen het dubbel glas leveren in verschillende vormen en maten. Wij hebben al bij veel van onze klanten vakwerk geleverd. En dit zullen wij dan ook doen als wij voor u werken. Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Of wilt u dat wij langskomen om uw glas te plaatsen? U kunt ons telefonisch bereiken op 06-23944916. Dubbel glas plaatsen laat u doen door Schildersbedrijf Jan Schrik.

Onze werkwijze bij het plaatsen van dubbel glas

Er zijn verschillende soorten en maten van glas. Door onze ervaring zijn wij bijna elke situatie wel een keer tegengekomen. Wij zetten dan ook ons specialisme in om voor u het gewenste resultaat te bereiken. Onze glaszetter weet alles van de nieuwste technieken en hoe deze op een veilige manier toe te passen. Ook werkt deze secuur met oog op de details aangezien glas zetten een precisie klusje is. Wij meten het glas zo in dat deze perfect geplaatst wordt. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Dubbel glas plaatsen

Onze aanpak tijdens het plaatsen van glas

Voordat wij beginnen aan onze werkzaamheden, willen wij graag weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. Dan kunnen wij het dubbel glas zetten precies zoals u dat wilt. Zo kunnen wij met u de verschillende mogelijkheden bespreken en vertellen wij hoe wij te werk zullen gaan. Al ons glas is van hoge kwaliteit en bestand tegen de elementen. Ook is de levensduur van al ons glas lang. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze vijf kenmerken voor dubbel glas plaatsen

Ons bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie op verschillende punten. Deze punten zijn:

  • Ambachtelijk vakmanschap
  • Goede nazorg
  • Wij begeleiden van advies tot oplevering
  • Veel ervaring
  • Passie voor het vak

Contact over dubbel glas

Wilt u ook dat wij bij u langs komen voor het plaatsen van glas? Wij zetten dit netjes, strak en zorgvuldig. U kunt Schildersbedrijf Jan Schrik telefonisch bereiken door te bellen naar 06-23944916. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl. Vraag ook gelijk een offerte aan voor dubbel glas laten plaatsen.

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Eelde, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Leek, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Paterswolde, Roden, Veendam, Wildervank, Zuidbroek en Zuidlaren.

Stuur een mail