Houtrot reparatie

Last van houtrot?

Bent u op zoek naar een specialist die u kunt inschakelen voor een houtrot reparatie? Maak dan kennis met Schildersbedrijf Jan Schrik. Wij komen spoedig bij u langs voor een inspectie. Zodra in kaart is gebracht hoeveel hout aangetast is met houtrot, zal onze vakman een schatting geven over de duur en de kosten van de reparatie. Interesse in onze diensten? Bel naar 06-23944916 en schakel ons in voor een houtrot reparatie.

Wanneer is er sprake van houtrot?

Houtrot ontstaat als hout voor een langere tijd aan vocht is blootgesteld. Het rotten kan al behoorlijk snel gebeuren. Hout begint namelijk al te rotten bij een vochtpercentage van 20%. Als het begint te rotten, wordt het zachter. Hierdoor kan het sneller beschadigen en zijn kracht verliezen. Het is daarom van groot belang onze vakmensen snel in te schakelen. Met onze reparatie zorgen wij ervoor dat het aangetaste hout herstelt en dat de rest niet aangetast wordt. Lees verder om meer te weten te komen over de reparatie zelf.

Zo verloopt de reparatie

Tijdens de reparatie verwijderen wij het zacht geworden, rottende hout. Zodra dit verwijderd is, moet het overige hout gedroogd worden. Is dit droog, dan behandelen onze specialisten de uiteinden ervan met houtrotstop. Dit voorkomt dat het rotten voortzet. Daarnaast zorgt de houtrotstop ervoor dat eventuele schimmels en organismen gedood worden die bijdragen aan het rottingsproces. Na de behandeling is het hout weer hard en stevig. Nu kunnen eventuele gaten opgevuld worden. En wij kunnen het direct voor u schilderen!

Houtrot reparatie

Na het repareren volgt schilderen

Rotvrij hout is één ding. Maar het is natuurlijk stukken slimmer het meteen te laten voorzien van een mooie en beschermende laag schilderwerk. Ook dit realiseren wij graag voor u. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Sinds 2008 schilderen wij al allerhande objecten. Van kozijnen tot volledige panden. Met ons schilderwerk kunnen wij prima uw houten elementen onderhouden. Nadat we dit geverfd hebben, is het weer voor een lange tijd optimaal bestand tegen diverse invloeden. Hierdoor is de kans dat u spoedig weer last heeft van rottend hout enorm verminderd! Schakel ons vandaag nog in.

Uw partner voor een houtrot reparatie

Heeft u last van houtrot? Wacht dan niet langer. Schakel de experts van Schildersbedrijf Jan Schrik in. U bereikt ons via 06-23944916, info@schildersbedrijfjanschrik.nl of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij komen graag naar u toe voor een vakkundige houtrot reparatie.

Wij verzorgen onder andere houtrot reparaties in de regio’s: Eelde, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Leek, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Paterswolde, Roden, Veendam, Wildervank, Zuidbroek en Zuidlaren.

Stuur een mail