Schildersbedrijf Paterswolde

Wij zijn het schildersbedrijf voor u in Paterswolde

U kunt Schildersbedrijf Jan Schrik benaderen vanuit Paterswolde voor al uw schilderwerken. Bij ons vindt u de schilder die vakwerk levert tegen een betaalbare prijs. U kunt ons inschakelen voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. In al onze werkzaamheden is ons doel om uw verwachtingen te overtreffen. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat al onze klanten meer dan tevreden zijn. Wij zijn in 2008 gestart met ons schildersbedrijf. Zo kunt u er bij ons vanuit gaan dat u werkt met een echte vakman. Van ons kunt u vakwerk verwachten tijdens al onze schilderwerken. Benader ons schildersbedrijf vanuit Paterswolde en bel 06-23944916. U heeft uw schilder voor al uw schilderwerken gevonden.

Houtrot reparatie? Benader onze schilder

Als hout gedurende een lange periode wordt blootgesteld aan vocht, kan dit leiden tot houtrot. Het advies is dan ook om zo spoedig mogelijk een houtrot reparatie uit te laten voeren. Wist u dat bij een vochtpercentage van 20% hout begint te rotten? Ons schildersbedrijf komt graag bij u in Paterswolde langs voor uw houtrot reparatie. Wacht niet te lang met houtrot reparatie, zo blijft de schade beperkt. Wanneer wilt u dat onze schilder bij u in Paterswolde langskomt voor de houtrot reparatie? Wilt u ook nog dat wij uw schilderwerken uitvoeren? Dan hoeft u hiervoor maar één bedrijf in te schakelen. Namelijk Jan Schrik.

Paterswolde

Wij zijn uw schilder en glaszetter

Bent u op zoek naar een goede glaszetter? U kunt ons schildersbedrijf ook inzetten als glaszetter. Wij hebben in het verleden al vele klanten blij gemaakt met ons vakwerk. Wanneer schikt het u dat wij bij u in Paterswolde langskomen? Wilt u zowel glas laten zetten als schilderwerken laten uitvoeren? Wij zijn zowel uw schilder als glaszetter.

Dubbel glas laten plaatsen in Paterswolde door ons schildersbedrijf

Dubbel glas laten plaatsen door ons schildersbedrijf gebeurt vakkundig, snel en met oog op de details. Wij raden aan om dubbel glas plaatsen over te laten aan een vakman. Zo krijgt u het vakwerk dat u wenst in Paterswolde. Wanneer mogen wij bij u langskomen om dubbel glas te plaatsen? Wij zorgen ervoor dat u meer dan tevreden bent over het eindresultaat.

Contact vanuit Paterswolde met ons schildersbedrijf

U kunt bij ons terecht als schilder, voor uw schilderwerken en glaszetter, maar ook voor houtrot reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals u al leest is ons schildersbedrijf breed inzetbaar. Meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op en bel 06-23944916. U kunt ook een mail sturen naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl. Ons schildersbedrijf staat voor u klaar in Paterswolde.

Stuur een mail