Glaszetter

Schildersbedrijf Jan Schrik voor een professionele glaszetter

Heeft u behoefte aan een professionele glaszetter? Benader dan de vakkundige glaszetters van Schildersbedrijf Jan Schrik. Door onze grote ervaring en kennis kunnen wij zeer efficiënt en met vakmanschap uw glaszetten. Wij kunnen zowel enkel glas als dubbel glas plaatsen en leveren in alle vormen en maten die u wenst. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten op het gebied van glaszetten? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-23944916. Met de hulp van onze glaszetter kunt u rekenen op echt vakwerk!

Kwaliteit producten en diensten tegen scherpe tarieven

Glas komt voor in allerlei soorten en maten. Bij het zetten van de verschillende soorten glas worden speciale technieken toegepast. Onze glaszetter is op de hoogte van deze verschillende technieken en weet deze op de juiste en veiligste manier uit te voeren. Bij het zetten van glas komt veel precisie kijken. Wij zijn in staat het glas dat u wenst zeer professioneel in te meten. Ondanks de hoge kwaliteit van de producten en diensten, kunt u ons inschakelen tegen zeer scherpe tarieven.

Glaszetten door een glaszetter

Onze aanpak als glaszetter

Wij hebben als glaszetter al velen blij gemaakt met het zetten van glas. Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen, horen wij graag van u wat uw wensen zijn op het gebied van glaszetten. Tevens bespreken wij met u de verschillende mogelijkheden en leggen wij uit hoe wij te werk zullen gaan. De soorten glas die wij leveren zijn van duurzame kwaliteit en beschermen u voor weersinvloeden van buitenaf. Tevens gaan zij een zeer lange tijd mee. Hiermee kunt u dus de levensduur van uw pand verlengen. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Onze vijf kenmerken als glaszetter

Wij onderscheiden ons op verschillende punten van andere glaszetbedrijven. Wij kenmerken ons door de volgende vijf punten:

  • Ambachtelijk vakmanschap
  • Goede nazorg
  • Wij begeleiden van advies tot oplevering
  • Veel ervaring
  • Passie voor het vak

Bel of mail om een afspraak te maken

Wilt u ook onze glaszetter inschakelen om uw glas netjes, strak en zorgvuldig te laten zetten? Benader dan Schildersbedrijf Jan Schrik. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 06-23944916. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl. Tevens kunt u direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Onze glaszetter staat graag voor u klaar om vakwerk te leveren.

Wij zijn als glaszetter onder andere werkzaam in de regio’s: Eelde, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Leek, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Paterswolde, Roden, Veendam, Wildervank, Zuidbroek en Zuidlaren.

BEL ONS