Schildersbedrijf Haren

Het schildersbedrijf voor u in Haren

Schakel Schildersbedrijf Jan Schrik in vanuit Haren voor uw schilderwerken. Wij leveren als schilder kwaliteit die ook nog eens betaalbaar is. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij proberen altijd uw verwachtingen te overtreffen. Zo hebben wij al in het verleden voor vele tevreden klanten gezorgd. Ons schildersbedrijf is in 2008 opgericht. Zo kunt u ervan uitgaan dat wij de ervaring hebben die u zoekt. Ook leveren wij vakwerk in al onze schilderwerken. U kunt ons schildersbedrijf vanuit Haren bereiken op 06-23944916. Wij zijn uw schilder voor al uw schilderwerken.

Onze schilder in Haren voor uw houtrot reparatie

Wordt hout voor een lange tijd blootgesteld aan vocht, dan kan dit zorgen voor houtrot. Laat ons dan ook zo snel mogelijk bij houtrot een houtrot reparatie uitvoeren. Bent u er van op de hoogte dat bij een vochtpercentage van 20% het hout begint te rotten? Benader vanuit Haren ons schildersbedrijf, zodat wij de houtrot reparatie kunnen uitvoeren. Wij raden aan om de houtrot reparatie zo snel mogelijk uit te laten voeren. Zo blijft de schade beperkt. Welke dag kan onze schilder u in Haren bezoeken voor de houtrot reparatie? Wilt u dat wij daarna ook nog schilderwerken uitvoeren? Dan ziet uw hout er weer als nieuw uit.

Houtrot reparatie

Zowel glaszetter als schilder

Heeft u een glaszetter nodig? Dan kunt u ook bij ons schildersbedrijf terecht. Onze glaszetter heeft al vele klanten blij gemaakt met zijn werkzaamheden. Onze glaszetter levert altijd vakwerk af. Wanneer mogen wij bij u in Haren langskomen? Wilt u dat wij naast het glas zetten ook schilderwerken uitvoeren? Wij helpen u dan graag als schilder en glaszetter.

Dubbel glas plaatsen door ons schildersbedrijf

Wilt u dubbel glas laten plaatsen in uw pand? Ons schildersbedrijf voert dit graag voor u uit. Schakel ook te allen tijde een vakman in voor dubbel glas plaatsen in Haren. Zeker als u kwaliteit wenst. Wanneer kunnen wij het dubbel glas plaatsen bij u? U zult versteld staan van het eindresultaat.

Neem vanuit Haren contact op met ons schildersbedrijf

Wist u dat wij naast schilder en glaszetter ook uw houtrot reparatie kunnen uitvoeren? Zoals u ziet is er veel mogelijk bij ons schildersbedrijf. Wilt u weten over wat wij allemaal kunnen betekenen voor u? Bel dan snel naar 06-23944916. Of stuur een mail naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl. Benader ons schildersbedrijf vanuit Haren voor al uw schilderwerken en meer.

Stuur een mail