Schilderwerken

Uw professionele partner in schilderwerken

Heeft u schilderwerken klaarliggen? Schakel dan de ervaren en vakkundige schilders van Schildersbedrijf Jan Schrik in. Wij werken met zorg, realiseren een perfecte afwerking en voltooien met plezier het mooiste binnen- en buitenschilderwerk. Bij ons weet u zeker dat we complete diensten bieden. Zo verwijderen wij oude verfresten en schuren wij zonodig het te schilderen element op. Zo hecht de verf nog beter. Laat ons schildersbedrijf via 06-23944916 weten welke schilderwerken u voor ons klaar heeft liggen en wij realiseren deze graag voor u!

Wat wij zoal schilderen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor schilderwerken. Wij pakken elke klus op. Zo kunnen wij ingezet worden voor het schilderen van de binnenzijde van een kleinschalig appartement, maar ook voor de buitenzijde van een indrukwekkend huis. Wij schilderen al sinds 2008 allerhande ruimtes. Van een paar kozijnen tot volledige villa’s. Welke klus wij ook aan mogen nemen, wij zetten ons voor de volle 100% in. Ons werk is snel, secuur en tot stand gebracht met modern kwaliteitsmateriaal. Ook willen wij zo min mogelijk overlast voor u creëren. Schakel ons vandaag nog in voor vakkundig schilderwerk.

Schilderwerken

Onze aanpak in schilderwerken

Wij realiseren graag precies dat schilderwerk dat u voor ogen heeft. Om dit te kunnen realiseren, bespreken wij voorafgaand onze werkzaamheden uitvoerig uw wensen met u. Deze koppelen wij naadloos aan onze mogelijkheden. Zo beschikt u straks over precies dat resultaat dat u wenst. Wist u dat u onze schilder ook prima in kunt schakelen voor uitvoerig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Omdat wij hiervoor duurzame materialen gebruiken, is uw pand weer voor een lange tijd optimaal bestand tegen onder andere weersinvloeden. Verleng ook de levensduur van uw pand. Laat ons het schilderen!

Vijf redenen om te kiezen voor onze schilderwerken

Onze schilders onderscheiden zich op diverse punten van andere schildersbedrijven. Zo zijn wij te herkennen aan de volgende vijf punten:

  • Ambachtelijk vakmanschap
  • Van advies tot oplevering
  • Jarenlange ervaring
  • Passie voor het vak
  • Goede nazorg

Schakel ons in voor uw schilderwerken

Wilt u in contact komen met een specialist die uw schilderwerken netjes, strak en zorgvuldig realiseert? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Jan Schrik. Maak een afspraak via 06-23944916 of stuur een mail met uw wensen en vragen naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Dan ziet u meteen tegen welke scherpe prijs wij uw schilderwerken willen verwezenlijken.

Wij verzorgen onder andere schilderwerken in de regio’s: Eelde, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Leek, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Paterswolde, Roden, Veendam, Wildervank, Zuidbroek en Zuidlaren.

Stuur een mail