Schildersbedrijf Roden

Ons schildersbedrijf werkt ook in Roden

Schilder nodig in Roden? Schildersbedrijf Jan Schrik voert graag al uw schilderwerken uit. Als onze schilder bij u langskomt, kunt u kwaliteit verwachten die betaalbaar is. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij doen altijd meer dan ons best om het mooiste resultaat te behalen. Ons doel is dan ook om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn al sinds 2008 actief als schildersbedrijf. Zo weet u dat u een betrouwbare en ervaren schilder krijgt. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op vanuit Roden en bel 06-23944916. Dan krijgt u de schilder die u wenst.

Houtrot reparatie? Onze schilder helpt u graag

Als uw hout in Roden gedurende een lange tijd blootgesteld wordt aan vocht, kan dit zorgen voor houtrot. Om te voorkomen dat houtrot zich verspreidt, is het noodzakelijk een houtrot reparatie uit te voeren. Hout begint al te rotten wanneer het blootgesteld wordt aan een vochtpercentage van 20%. Laat daarom in Roden uw hout niet verder rotten. Maar bel ons schildersbedrijf en laat ons de houtrot reparatie uitvoeren. Heeft u ook nog schilderwerken voor ons? Wij voeren dit ook graag voor u uit.

Wij zijn uw schilder en glaszetter in Roden

U hoeft niet meer verder op zoek te gaan naar een glaszetter. Want u heeft Schildersbedrijf Jan Schrik gevonden. Wij werken naast onze schilderwerkzaamheden ook als glaszetter. Wij hebben in het verleden al meerdere klanten blij gemaakt met ons vakwerk. Mag onze glaszetter dit ook doen bij u in Roden? Als u naast een glaszetter ook een schilder nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht.

Wij kunnen ook dubbel glas plaatsen

Zoals u merkt zijn wij meer dan een schildersbedrijf. U kunt ons inschakelen voor dubbel glas plaatsen. Dit doen wij snel, vakkundig en efficiënt. Wij hebben al meerdere klanten blij gemaakt door dubbel glas te plaatsen. Wanneer zijn wij welkom bij u in Roden om dubbel glas te plaatsen? Als u ervoor kiest om dubbel glas te laten plaatsen, gaat ook uw energierekening omlaag.

Schildersbedrijf Roden

Benader ons schildersbedrijf vanuit Roden

Zoals u merkt zijn wij meer dan schilder alleen. Wij zijn uw glaszetter en voor een houtrot reparatie in Roden kunt u ons ook inschakelen. Bent u ook op zoek naar een breed inzetbaar schildersbedrijf? Benader ons dan door te bellen naar 06-23944916 of mail naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl.
U heeft het schildersbedrijf voor u in Roden gevonden.

BEL ONS