Sierpleister

Uw specialist in sierpleister

Op zoek naar een professional die op vakkundige wijze sierpleister kan aanbrengen? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Jan Schrik. Wij werken snel, zorgvuldig en precies volgens uw wensen. Wij leveren ons werk altijd af met een prachtige afwerking. Bel vandaag nog naar 06-23944916 en laat ons uw wanden of plafonds voorzien van mooi sierpleister!

Puur vakmanschap

Het aanbrengen van sierpleister is een specialistische klus. Het dient uiterst nauwkeurig te gebeuren. Een klein slordigheidsfoutje beïnvloedt immers jarenlang het aangezicht van uw interieur. Kies daarom voor het vakmanschap van onze specialisten. Zij hebben een groot oog voor detail, zijn al jarenlang ervaren in het aanbrengen van allerlei soorten sierpleister en werken met kwalitatieve en duurzame materialen. Schakel ons vandaag nog in.

Sierpleister

Geniet van mooi sierpleister

Weet u al welk soort sierpleister u wenst? Kiest u voor een grove structuur? Of heeft u meer interesse in fijnkorrelige spachtelputz? Wij horen graag waar wij u mee mogen verblijden. Welke keuze u ook maakt, sierpleister is stootvast en daarmee een duurzame oplossing voor uw wanden en plafonds. Bel naar 06-23944916, mail naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor prachtig sierpleister.

Wij verzorgen onder andere sierpleister in de regio’s: Eelde, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Leek, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Paterswolde, Roden, Veendam, Wildervank, Zuidbroek en Zuidlaren.

Stuur een mail