Schildersbedrijf Eelde

Benader ons schildersbedrijf vanuit Eelde

Heeft u een schilder nodig in Eelde? Schildersbedrijf Jan Schrik is u graag tot dienst tijdens al uw schilderwerken. Onze schilder levert kwaliteit tegen een scherpe prijs. Deze waarden hanteren wij zowel bij binnen- als buitenschilderwerken. Wij vinden het niet alleen belangrijk om kwaliteit te leveren maar ook om uw verwachtingen te overtreffen.Wij zijn in 2008 begonnen met ons schildersbedrijf. Zo kunt u er dan ook vanuit gaan dat wij de ervaring hebben die u zoekt. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van ons schildersbedrijf? U kunt ons vanuit Eelde bellen op 06-23944916. Dan zorgen wij ervoor dat u een echte vakman als schilder krijgt.

Benader onze schilder voor uw houtrot reparatie

Naast schilderwerken kunt u ook bij ons terecht voor houtrot reparatie. Als uw hout in Eelde voor een lange tijd wordt blootgesteld aan vocht, kan dit op den duur voor houtrot zorgen. Het is ook noodzakelijk om tijdig een houtrot reparatie uit te voeren. Er is slechts een vochtpercentage van 20% nodig om hout te laten rotten. Wilt u in Eelde dat uw hout niet verder rot? Laat ons schildersbedrijf dan de houtrot reparatie uitvoeren. Als u het wenst, kunnen we dan ook de gewenste schilderwerken uitvoeren.

Eelde

Zowel uw schilder als glaszetter

U heeft uw vakkundig glaszetter gevonden in Jan Schrik. Wij zijn namelijk als schildersbedrijf ook actief als glaszetter. Al onze klanten waarbij wij in het verleden glas hebben gezet zijn uitermate tevreden. En dit doel heeft onze glaszetter ook als deze bij u langskomt. Wanneer schikt het u in Eelde dat onze glaszetter langskomt? Heeft u ook nog werkzaamheden voor onze schilder? Dan kunnen wij in één keer glas zetten en schilderen.

Laat ons dubbel glas plaatsen

Wij zijn meer dan een schildersbedrijf alleen. Zo kunt u ons benaderen om dubbel glas te plaatsen. Wij zijn hier zeer bedreven in en als wij dubbel glas plaatsen doen wij dit snel zonder aan de kwaliteit af te doen. Wanneer kunnen wij bij u in Eelde dubbel glas plaatsen? Dubbel glas zorgt voor een isolerende werking en zo betaalt u minder stookkosten.

Neem contact op met ons schildersbedrijf vanuit Eelde

Zoals u leest zijn wij meer dan een schilder. Wij zijn tevens uw glaszetter en ook voor houtrot reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf is dus breed inzetbaar. Wilt u een offerte of meer informatie ontvangen? Bel dan naar 06-23944916 of mail naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl. U hoeft in Eelde niet meer verder te zoeken naar een Schildersbedrijf, want u heeft Jan Schrik gevonden.

Stuur een mail