Schildersbedrijf Leek

Ons schildersbedrijf komt graag langs bij u in Leek

Wilt u dat wij schilderwerken bij u uitvoeren in Leek? Schildersbedrijf Jan Schrik komt graag bij u langs. Wij zijn als schilder betaalbaar en leveren altijd de kwaliteit die u wenst. Of u ons nu inschakelt voor binnen- of buitenschilderwerk, ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn in 2008 gestart met ons schildersbedrijf en hebben dus meer dan de ervaring die u zoekt. Bent u enthousiast geworden over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op vanuit Leek en bel naar 06-23944916. En krijg de schilder die u zocht.

Houtrot reparatie? Benader onze schilder

Als u hout voor een lange tijd blootstelt aan vocht, kan dit zorgen voor houtrot. Het is dan verstandig om tijdig een houtrot reparatie uit te laten voeren. Wist u dat er maar een vochtpercentage van 20% nodig is om hout te doen laten rotten? Dus als u wilt dat het hout in Leek niet verder rot, schakel dan ons schildersbedrijf in voor een houtrot reparatie. Op welke dag kan onze schilder bij u in Leek langskomen voor uw houtrot reparatie? Laat ons dan ook gelijk uw schilderwerken uitvoeren.

Leek

Glaszetter en schilder in één

Op zoek naar een goede glaszetter? Weet dan dat u ons schildersbedrijf ook kunt benaderen als uw glaszetter. Wij hebben in het verleden al veel klanten kunnen helpen bij het zetten van hun glas, waarbij allen zeer tevreden waren. Wanneer kan onze glaszetter bij u in Leek langskomen? Heeft u naast glas zetten ook nog een schilder nodig? Laat ons alle werkzaamheden dan in één keer uitvoeren.

Dubbel glas plaatsen in Leek

U kunt ons schildersbedrijf ook benaderen voor dubbel glas plaatsen. Wij doen dit secuur, snel en vakkundig. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij dubbel glas plaatsen zoals u dat wenst. En kunt u er in Leek van uitgaan dat u kwaliteit krijgt. Laat ons weten wanneer wij bij u mogen langskomen om dubbel glas te plaatsen. Dan is uw huis ook goed geïsoleerd en betaalt u minder stookkosten.

Contact met ons schildersbedrijf vanuit Leek

Wist u dat wij zowel voor u kunnen werken als glaszetter en schilder? Is een houtrot reparatie noodzakelijk? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zoals u merkt zijn wij als schildersbedrijf breed inzetbaar. Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen? Dan kunt u bellen naar 06-23944916. Of mail naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl.
Wij zijn het schildersbedrijf voor u in Leek.

BEL ONS