Schildersbedrijf Harkstede

Nabij Harkstede zijn wij uw schildersbedrijf

Heeft u schilderwerken in Harkstede? Schakel dan Schildersbedrijf Jan Schrik in. Dan vindt u de schilder die secuur en efficiënt werkt tegen een scherpe prijs. Waar u ons ook voor nodig heeft, binnen- of buitenschilderwerk, wij zorgen altijd dat wij kwaliteit leveren. Maar wij zijn het meest tevreden als wij uw verwachtingen overtreffen. Door onze werkwijze en passie voor het vak zorgen wij altijd voor tevreden klanten. In 2008 is ons schildersbedrijf opgericht. Zo weet u dan ook dat wij de ervaring hebben die u zoekt. Kortom, wij leveren kwaliteit in al onze schilderwerken. Neem contact op vanuit Harkstede met ons schildersbedrijf en bel naar 06-23944916. Wij zijn de schilder voor al uw schilderwerken.

Ook voor houtrot reparatie onze schilder

Hout moet niet voor een lange periode blootgesteld worden aan vocht. Dit zorgt namelijk voor houtrot. Wij adviseren dan ook om zo snel mogelijk een houtrot reparatie uit te laten voeren. Bij een vochtpercentage van 20% begint hout namelijk al te rotten. Wilt u dat de schade beperkt blijft? Benader ons schildersbedrijf dan om de houtrot reparatie uit te voeren bij u in Harkstede. Wanneer kan onze schilder bij u in Harkstede langskomen om de houtrot reparatie uit te voeren? Wij kunnen dan ook gelijk uw schilderwerken uitvoeren.

Schilder en glaszetter in één

Glaszetter nodig? Weet dan dat wij als schildersbedrijf ook voor u kunnen werken als glaszetter. Al onze voorgaande klanten geven aan dat zij zeer tevreden zijn over het vakwerk dat wij leveren. Wanneer heeft u in Harkstede een glaszetter nodig? Als wij dan toch bij u langskomen kunnen wij wellicht ook uw schilderwerken uitvoeren. Zo hoeft u maar één bedrijf te benaderen als uw schilder en glaszetter.

Benader ons schildersbedrijf voor dubbel glas laten plaatsen in Harkstede

Als wij dubbel glas plaatsen als schildersbedrijf, doen wij dit snel en op de juiste manier. Als u dubbel glas laat plaatsen door een vakman, weet u dat dit goed gebeurt. Zo bent u in Harkstede altijd gegarandeerd van vakwerk. Neem contact op en laat ons weten wanneer wij bij u langs mogen komen voor dubbel glas plaatsen. Dan zorgen wij dat u precies krijgt wat u wenst, namelijk kwaliteit.

Schilder Harkstede

Benader ons schildersbedrijf vanuit Harkstede

U kunt ons zowel inzetten als schilder en glaszetter. Is er een houtrot reparatie nodig? Ook dan kunt u ons benaderen. Zoals u merkt kunt u ons schildersbedrijf inzetten voor verschillende werkzaamheden. Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 06-23944916. Of stuur een mail naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl. Ons schildersbedrijf komt graag bij u langs in Harkstede.

Stuur een mail