Schildersbedrijf Wildervank

Uw professionele schildersbedrijf in Wildervank

Voor al uw schilderwerken in Wildervank bent u bij Schildersbedrijf Jan Schrik aan het juiste adres. Onze schilder pakt graag al uw schilderwerk op. Bovendien beschikken wij over een bewezen glaszetter. Dus ook als u dubbel glas wenst, plaatsen wij dit precies zoals u wenst. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uitvoerige houtrot reparatie. Waar heeft u onze schilder of glaszetter voor nodig? Geef het vanuit Wildervank aan ons schildersbedrijf door via 06-23944916.

Onze schilder is in te schakelen voor deze schilderwerken

Ons schildersbedrijf is in te schakelen voor binnen- én buitenschilderwerk. Wij zijn al sinds 2008 ervaren in het verzorgen van deze schilderwerken. Inclusief het aanbrengen van sierpleister. Onze schilder werkt voor particulieren en bedrijven. Dit doet hij altijd snel, secuur en met een perfecte afwerking als resultaat. Onze schilder gebruikt hiervoor modern kwaliteitsmateriaal. Ook leveren wij tijdens de schilderwerken vrijwel geen overlast. Kies ook voor Schildersbedrijf Jan Schrik in Wildervank!

Dubbel glas plaatsen in Wildervank door onze glaszetter

Wilt u dubbel glas laten plaatsen? Ook dan biedt ons schildersbedrijf de uitkomst. Naast onze werkzaamheden als schilder, verlenen wij ook diensten als glaszetter. Onze glaszetter past de meest veilige en juiste technieken toe als hij dubbel glas mag plaatsen. Dubbel glas plaatsen is voor onze glaszetter een klus waarbij precisie en vakmanschap centraal staan. Bij ons bent u verzekerd van een strak en netjes resultaat. Neem contact op met onze glaszetter en bespreek wanneer hij het glas dat u wenst mag komen inmeten.

Schildersbedrijf Wildervank

Onze houtrot reparatie samengevat

Verrot hout moet zo snel mogelijk verholpen worden. Schakel ons daarom direct in voor een houtrot reparatie. In no time hebben wij uw hout hersteld. Eerst verwijderen we het rotte, zachte hout. De houtrot reparatie vervolgt met het drogen van het nog niet verrotte hout. We sluiten de houtrot reparatie af door het hout te voorzien van houtrotstop. Wist u dat wij uw hout in Wildervank ook weer over kunnen schilderen in uw favoriete kleur? Onze schilder laat uw hout graag weer precies zo ogen als nieuw!

Neem contact op met ons schildersbedrijf vanuit Wildervank

Heeft u in Wildervank behoefte aan de diensten van onze schilder of glaszetter? Of wilt u dat wij een uitvoerige houtrot reparatie bij u komen uitvoeren? Schakel Schildersbedrijf Jan Schrik in via 06-23944916, via info@schildersbedrijfjanschrik.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij komen graag uw schilderwerken verzorgen, dubbel glas plaatsen en/of een houtrot reparatie verzorgen in Wildervank.

Stuur een mail