Schildersbedrijf Groningen

Ons schildersbedrijf werkt ook in Groningen

Laat uw schilderwerken in Groningen uitvoeren door Schildersbedrijf Jan Schrik. Wij leveren als schilder vakwerk tegen een scherpe prijs. Of het nu om binnen of buitenschilderwerk gaat, wij hebben de ervaring die u zoekt. Dit ziet u dan ook terug aan de kwaliteit van onze afgeronde projecten. Schildersbedrijf Jan Schrik is opgericht in 2008 en heeft de ervaring die u wenst. Wilt u ook kwaliteit in uw schilderwerken? Neem dan contact op vanuit Groningen met ons schildersbedrijf door te bellen naar 06-23944916. Wij zijn de schilder voor uw schilderwerken.

Benader de schilder ook voor houtrot reparatie

Houtrot wordt veroorzaakt doordat het hout voor een lange tijd is blootgesteld aan vocht. Het is dan ook aan te raden om snel over te gaan tot houtrotreparatie. Hout begint al te rotten bij een vochtpercentage van 20%. Laat ons schildersbedrijf dan ook uw houtrot reparatie in Groningen uitvoeren. Wacht ook niet te lang. Door snel over te gaan tot houtrot reparatie zal de schade beperkt zijn. Wanneer kan onze schilder bij u in Groningen langskomen voor houtrot reparatie? Ook kunnen wij hierna schilderwerken uitvoeren, zodat uw hout weer als nieuw oogt.

Houtrot reparatie

Schilder en glaszetter

Wist u dat u ons schildersbedrijf ook kunt inzetten als glaszetter? Wij hebben veel ervaring als glaszetter en dit zult u ook merken aan het vakwerk dat wij leveren. Wij werken als glaszetter voor verschillende partijen. Wat voor een glas u ook wenst in Groningen, wij zetten het met veel precisie. Heeft u zowel schilderwerken klaarliggen als dat u glas wilt laten zetten? Dan kunnen wij zowel als schilder en glaszetter voor u werken.

Ons schildersbedrijf kan ook dubbel glas plaatsen

Heeft u besloten om dubbel glas te laten plaatsen? Schakel dan de vaklui van ons schildersbedrijf in. Dubbel glas plaatsen in Groningen is een secuur werkje dat u het beste door een vakman kunt laten uitvoeren. Wanneer kunnen wij bij u langskomen om dubbel glas te plaatsen?

Contact met ons schildersbedrijf vanuit Groningen

Bent u op zoek naar een schilder, een glaszetter of kunnen wij langskomen voor houtrot reparatie? Dan kunt u ons schildersbedrijf inschakelen voor al uw werkzaamheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-23944916 of stuur een mail naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl. Wij zijn het schildersbedrijf voor u in Groningen voor al uw schilderwerken.

Stuur een mail