Schildersbedrijf Zuidbroek

Schildersbedrijf nodig in Zuidbroek?

Heeft u bepaalde schilderwerken in Zuidbroek klaarliggen? Schakel dan Schildersbedrijf Jan Schrik in. Naast onze werkzaamheden als schilder, zijn wij ook uw voordelige glaszetter. Laat ons dus meteen dubbel glas bij u plaatsen. Bovendien kunt u ons inschakelen voor een uitvoerige houtrot reparatie. Wat mag onze veelzijdige schilder of glaszetter voor u betekenen? Neem contact op met ons schildersbedrijf door vanuit Zuidbroek te bellen naar 06-23944916.

Deze schilderwerken pakt onze schilder op

Ons schildersbedrijf pakt al sinds 2008 allerhande schilderwerken in Zuidbroek op. Wij verzorgen zowel binnen- als buitenschilderwerk. Ook brengen wij zorgvuldig sierpleister aan. Onze schilder staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Onze schilder werkt snel, secuur en zorgt voor een perfecte afwerking. Ook weet u zeker dat wij werken met modern kwaliteitsmateriaal. En wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast van ons ervaart. Kortom, laat uw schilderwerken in Zuidbroek maar over aan Schildersbedrijf Jan Schrik.

Schildersbedrijf Zuidbroek

Laat onze glaszetter dubbel glas plaatsen in Zuidbroek

Omdat ons schildersbedrijf naast een ervaren schilder ook beschikt over een bewezen glaszetter, kunt u ons ook prima inschakelen om dubbel glas te laten plaatsen. Onze glaszetter is bekend met alle technieken die toegepast worden bij dubbel glas plaatsen. Zo weet u zeker dat onze glaszetter deze op de juiste en veiligste manier uitvoert. Hij gebruikt tijdens het dubbel glas plaatsen veel precisie en vakmanschap. Geef aan ons door wanneer onze glaszetter het glas dat u wenst mag inmeten.

Uw partner als er een houtrot reparatie moet plaatsvinden

Heeft u last van houtrot? Dan is het aan te raden zo snel mogelijk een houtrot reparatie uit te laten voeren. Wij weten hoe wij het rottingsproces in enkele stappen kunnen tegengaan. Tijdens de houtrot reparatie verwijderen wij eerst het zachte, rotte hout. Daarna drogen we het overige hout. We sluiten de houtrot reparatie af door het droge hout te voorzien van houtrotstop. Wilt u dat uw hout in Zuidbroek naderhand weer als nieuw oogt? Laat onze schilder dit dan direct voor uw schilderen!

Neem contact op met ons schildersbedrijf vanuit Zuidbroek

Heeft u in Zuidbroek behoefte aan een schilder of glaszetter? Of moet er een houtrot reparatie plaatsvinden? Schakel in al deze gevallen Schildersbedrijf Jan Schrik in. Bel naar 06-23944916, stuur een e-mail naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Dan komen wij uw schilderwerken verzorgen, dubbel glas plaatsen en/of een houtrot reparatie in Zuidbroek uitvoeren.

BEL ONS