Schildersbedrijf Hoogezand

Voor al uw schilderwerken in Hoogezand

Staan er bepaalde schilderwerken in de planning in Hoogezand? Schakel Schildersbedrijf Jan Schrik in. Onze schilder pakt graag allerhande schilderwerk op. Daarnaast beschikt ons schildersbedrijf over een ervaren glaszetter. Wij zijn dus ook uw partner als u dubbel glas wilt laten plaatsen. Of schakel ons in voor uitvoerige houtrot reparatie. Kortom, wij zijn uw veelzijdige schildersbedrijf. Schakel onze schilder of glaszetter in vanuit Hoogezand door te bellen naar 06-23944916.

Welke schilderwerken heeft u klaarliggen voor onze schilder?

Onze schilder verzorgt binnen- én buitenschilderwerk en is goed ervaren in het aanbrengen van sierpleister. Dit doet hij al sinds 2008. Welke schilderwerken wilt u dat wij voor u realiseren? Ons schildersbedrijf werkt voor particulieren en bedrijven. Onze werkwijze is snel, secuur en perfect afgewerkt. Om dit te kunnen realiseren, gebruikt onze schilder enkel het beste kwaliteitsmateriaal. Bovendien geven onze schilderwerken u vrijwel geen overlast. Kortom, schakel nu Schildersbedrijf Jan Schrik in in Hoogezand!

Dubbel glas laten plaatsen in Hoogezand door onze glaszetter

Als u dubbel glas wilt laten plaatsen, biedt ons schildersbedrijf de uitkomst. Wij zijn namelijk niet alleen uw schilder, maar ook uw glaszetter. Onze glaszetter is bekend met de meest veilige en juiste technieken voor dubbel glas plaatsen. Als hij dubbel glas mag plaatsen, past onze glaszetter dus enkel deze technieken toe. Met optimale precisie en volgens vakmanschap. Met een strak en netjes resultaat als gevolg. Neem contact met ons op en bespreek wanneer onze glaszetter uw gewenste glas mag komen inmeten.

Onze houtrot reparatie in Hoogezand in 3 stappen

Als uw hout verrot is, is het zaak dit zo snel mogelijk te verhelpen middels een houtrot reparatie. Schakel hiervoor onze specialisten in. In de eerste stap verwijderen we het rotte, zachte hout. De tweede stap van de houtrot reparatie houdt het drogen van het nog niet verrotte hout in. Tijdens de derde stap van de houtrot reparatie voorzien we het hout van houtrotstop. Als eventuele vierde stap kunt u ervoor voor kiezen uw hout in Hoogezand te laten schilderen door onze schilder. Zo oogt uw hout weer als nieuw!

Schildersbedrijf Hoogezand

Interesse in ons schildersbedrijf in Hoogezand?

Wilt u de diensten van onze schilder of glaszetter inschakelen in Hoogezand? Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een houtrot reparatie? Benader Schildersbedrijf Jan Schrik via 06-23944916, mail naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij zijn uw partner voor uw schilderwerken, dubbel glas plaatsen en/of een houtrot reparatie in Hoogezand.

Stuur een mail