Schilder

Uw professionele schilder

Heeft u schilderwerkzaamheden voor onze schilder? Dan kunt u Schildersbedrijf Jan Schrik inschakelen. Wij werken secuur, netjes, leveren kwaliteit en voeren met veel plezier uw binnen- als buitenschilderwerk uit. Bij ons bent u er zeker van dat u het resultaat krijgt dat u wenst. Wij kunnen oude verfresten verwijderen. Zo nodig zullen wij ook alles schuren. Dit zorgt namelijk voor het beste resultaat. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Bel dan naar 06-23944916 en benader onze schilder.

Waar onze schilder komt

Onze schilders zijn inzetbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kunt u ons voor bijna elke klus inschakelen. Wij werken aan grote klussen, maar ook voor kleine klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 2008 actief met het schilderen van een paar kleine kozijnen tot hele villa’s. In al onze werkzaamheden leveren wij kwaliteit. Waar altijd uw wensen en eisen centraal staan. Dit doen wij met de juiste materialen en mensen. Wij werken snel zodat u spoedig volledig weer gebruik kunt maken van uw pand. Benader ons vandaag nog voor perfect schilderwerk.

De werkwijze van onze schilder

Geef bij ons aan wat uw verwachtingen zijn bij ons schilderwerk. Door goed in kaart te brengen wat uw wensen en eisen zijn, kunnen wij onze werkzaamheden afstemmen op u. Zo komt u niet voor onverwachte zaken te staan en krijgt u precies dat schilderwerk dat u wenst. Bent u er van op de hoogte dat ons schildersbedrijf ook in te schakelen is voor onderhoud aan uw pand of woning? Doordat wij duurzame materialen inzetten, is uw pand voor een lange periode beschermt tegen de elementen. Kies voor een volledig beschermd pand en schakel ons schildersbedrijf in.

De redenen om te kiezen voor onze schilder

Wij onderscheiden ons als schildersbedrijf ten opzichte van de concurrentie op de volgende punten:

  • Van advies tot oplevering
  • Jarenlange ervaring
  • Passie voor het vak
  • Goede nazorg
  • Ambachtelijk vakmanschap

Schilder

Contact met de schilder

Wilt u in contact komen met ons als uw schilder? Wilt u dat het schilderwerk vakkundig en door een ware professional wordt uitgevoerd? Dan kunt u contact opnemen met Schildersbedrijf Jan Schrik. Ook kunt u een afspraak maken door te bellen naar 06-23944916 of stuur een mail naar info@schildersbedrijfjanschrik.nl. En vraag ook meteen een geheel vrijblijvende offerte aan. Zo ziet u gelijk welke kosten onze schilder met zich meebrengt.

Stuur een mail